Gå til hovedindhold

EGU-bonus

Som privat arbejdsgiver får I EGU-bonus, når I ansætter en elev i virksomhedspraktik i forbindelse med en erhvervsgrunduddannelse (EGU). I kan få op til 40.000 kr. i bonus pr. erhvervsgrunduddannelse.

I skal ikke ansøge om EGU-bonus. Udbetaling af EGU-bonus sker automatisk efter hver afsluttet praktikaftaleperiode. 

For praktikaftaler indgået fra og med den 1. august 2019, forventer AUB at påbegynde udbetalingen af EGU-bonus i juni 2020.

 

Erhvervsgrunduddannelsen før og efter 1. august 2019

Fra og med 1. august 2019 er erhvervsgrunduddannelsen et uddannelsesspor under den forberedende grunduddannelse (FGU). Det betyder, at der er forskellige regler for uddannelsen før og efter 1. august 2019. 

Elever, der har påbegyndt en erhvervsgrunduddannelse før den 1. august 2019, afslutter uddannelsen efter de hidtil gældende regler.

I kan få op til 40.000 kr. i bonus pr. elev, der er i virksomhedspraktik i forbindelse med en erhvervsgrunduddannelse. Det gælder, uanset om uddannelsen er påbegyndt før eller efter 1. august 2019.

Åbn alle Luk alle
Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.