Gå til hovedindhold

Fredericia Kommune

Et blik på kortet er nok til at fastslå Fredericias centrale placering i Danmark. Her mødes motorveje, hovedveje og jernbaner, og her mødes mennesker fra nær og fjern til messer, møder, konferencer og til sport og fritid.

Unik beliggenhed med stort potentiale for at skabe vækst

I Fredericia ligger et af Danmarks største erhvervsudviklingsprojekter DanmarkC. Her giver vi virksomheder med høje krav til eskponering, logistik, beliggenhed og arbejdskraft chancen for at få danmarks mest ideelle virksomhedsplacering.

Fredericia er også byen med et af Danmarks største byudviklingsområder, Kanalbyen ved Lillebælt, der skal åbne den gamle færstningsby til vandet.

Kanalbyen ved Lillebælt bliver en helt ny bydel, som skal være med til at tiltrække tilflyttere og arbejdskraft til byen, tilføre området dynamiske og kreative virksomheder, skabe flere uddannelsesmuligheder og give fredericianere og besøgende kultur, og fritidsoplevelser af høj standard og stor attraktionsværdi. Vores ambition er at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger i en levende bydel med direkte adgang til Lillebælt.

www.fredericia.dk/erhverv kan du finde flere informationer, tilmelde dig arrangementer og få rådgivning og hjælp til at etablere eller udbygge din virksomhed.

Én indgang til Fredericia Kommune

Erhvervsforeningerne i Fredericia har sammen med Fredericia Kommune stiftet Business Fredericia - en fælles erhvervsfremmeorganisation. Business Fredericia er din virksomheds indgang til erhvervssparring.  Kontakt Business Fredericia på: Tlf. 92150123 eller mail: erhvervshotline@businessfredericia.dk  

 

Se myndighedens indberetninger

Fredericia Kommune

Gothersgade 20
7000 Fredericia

Telefon: 72 10 70 00

ma-on 9.30-16
to 9.30-17
fr 9.30-14

Mest anvendte indberetninger

Alle indberetninger