Gå til hovedindhold

Herlev Kommune

Herlev arbejder for et stærkt lokalt erhvervsliv og for at skabe de bedst mulige rammer for vækst og udvikling inden for de givne økonomiske rammer. Herlev ønsker at tiltrække flere virksomheder og fastholde de eksisterende. Derfor prioriterer vi at give virksomheder en hurtig og fleksibel sagsbehandling, god infrastruktur og kompetent erhvervsservice.

Målet er at gøre det så let som muligt både at etablere og drive virksomhed i Herlev Kommune. Vores tilgang til opgaverne er løsningsorienteret, serviceminded og baseret på en tæt dialog med erhvervslivet.

 

God infrastruktur og hurtig sagsbehandling

Herlev har en gunstig geografisk placering tæt ved motor- og hovedveje og erhvervsområderne er placeret godt i forhold til den kollektive trafik.

Herlev Kommune ligger i top blandt landets kommuner, når det angår sagsbehandlingstid for byggesager. Vi tilbyder dialog og vejledning inden aflevering af byggesager og kan derfor hurtigt behandle sagen efterfølgende. Vi vejleder også i forhold til miljø, både i forbindelse med indretning af virksomheden og ved byggeri på forurenede grunde.

www.herlev.dk/erhverv kan man finde mere information om tilbud til virksomheder og iværksættere.

 

Se myndighedens indberetninger

Herlev Kommune

Herlev Bygade 90
2730 Herlev

Telefon: 44 52 70 00

Mandag 9-14
Tirsdag 8-14
Onsdag lukket
Torsdag 9-15 og 15.30-18
Fredag 9-14

Mest anvendte indberetninger

Alle indberetninger