Gå til hovedindhold

Langeland Kommune

Langeland Kommune satser på innovation, kompetenceudvikling og iværksætteri. Kommunen arbejder endvidere målrettet for at skabe gode rammer og et rigtig godt miljø for den brede vifte af virksomheder, som allerede findes i dag. Men gode rammer gør det ikke alene for moderne virksomheder. Fremtidig vækst kræver nytænkning, kommunikation og dialog på kryds og tværs. Strategien er klar med formuleringen af erhverv og iværksætteri som et selvstændigt indsatsområde. Se mere om indsatserne i Planstrategien 2012 – 2016. Det ser samtidig ud til at iværksætterne trives godt i kommunen, hvor de nye virksomheder tegner sig for en pæn del af den private beskæftigelse, og har gode chancer for overlevelse på længere sigt.

Én indgang til Langeland Kommune.

Her på virk.dk finder du vores selvbetjeningsløsninger. Du kan indberette, ansøge, anmelde, sende fakturaer til os – og meget andet.

Endvidere kan du på http://www.langelandkommune.dk/ finde flere informationer, tilmelde dig arrangementer, se nyheder, få oplysninger om virksomhedsrettede tilbud, få hjælp og rådgivning i forbindelse med din virksomhed osv.

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland på http://www.langeland.dk/ yder individuel rådgivning til virksomheder om forretningsudvikling, økonomi, markedsføring, lokalisering og meget mere.

Fremtidsfabrikken Sydfyn skaber bedre vækstbetingelser for især kreative iværksættere på Sydfyn og øerne ved en lang række aktiviteter og netværk rettet imod iværksættere, deres rådgivere, sagsbehandlere mfl. Se mere på www.fremtidsfabrikken.com

Se myndighedens indberetninger

Langeland Kommune

Fredensvej 1
5900 Rudkøbing

Telefon: 63 51 60 00

Der er mulighed for telefonbetjening gennem omstillingen i tidsrummet mandag 10-12 tirsdag 10-12 torsdag 10-12 fredag 10 - 12 og torsdag tillige 13 - 17. Der er stadigvæk mulighed for at anvende de direkte numre
som er anført under "Kontakt os" på hjemmesiden www.langelandkommune.dk i Rådhusets åbningstid.

Mest anvendte indberetninger

Alle indberetninger