Gå til hovedindhold

Odsherred Kommune

ODSHERRED KOMMUNES ERHVERVSSERVICE

Odsherred Kommune varetager den lokale erhvervs-service overfor etablerede virksomheder og iværksættere i Odsherred. Erhvervskonsulenten er de lokale virksomheders indgang til kommunen og hjælper virksomheder og iværksættere til ny viden, udvikling og vækst. Vi samarbejder med andre erhvervsfremmeoperatører, foreninger, brancher, interesseorganisationer og andre myndigheder.


HVAD TILBYDER VI?

Vi giver håndholdt vejledning og sparring til etablerede virksomheder og iværksættere, om myndighedsbehandling, vækst- og udviklingsplaner og fundraising.
Vi tilbyder tidlig dialog og screening af behov ved individuelle møder, og tilrettelægger herefter den nødvendige indsats, fx myndighedsbehandling i kommunen, relevante kurser, udviklingsforløb, henvisning til andre private eller offentlige erhvervsfremme- aktører, styrelser, myndigheder m.v., eller hjælper med henvisning og adgang til puljer og tilskudsordninger, fx innobooster- og fagpilotordninger.

Vi gennemfører løbende forskellige arrangementer med henblik på kompetenceløft og konkurrenceforbedring for brancherne i Odsherred. Vi arbejder også med synliggørelse og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, afholder iværksætteruge og temabaserede erhvervskonferencer, fyraftensmøder, kurser m.v., samt gennemfører tværgående konkurrenceforbedrende projekter.

Vi udgiver nyhedsbrevet Erhvervsnyt, der formidler relevant viden, tilbud m.v. målrettet virksomheder og iværksættere i Odsherred.

Det er gratis at modtage vores ydelser.

Se myndighedens indberetninger

Odsherred Kommune

Nyvej 22
4573 Højby

Telefon: 59 66 66 66

ma-to 10-14
fr 10-12

Erhvervskonsulent
Anette Friis
51 44 97 80
annfr@odsherred.dk
 

Plan, Byg og Erhverv
Natur, Miljø og trafik
Virksomhedskonsulenter
Bo i Odsherred
 

Nyhedsbrev?
Vejen til Odsherred
Ejendomme til salg

Mest anvendte indberetninger

Alle indberetninger