Gå til hovedindhold

CO2-kvoteregisteret - Slet kontorepræsentant

Brug denne indberetning til at anmelde sletning af kontorepræsentanter på en CO2-kvotekonto.

Start

Hav følgende parat

Skal kontorepræsentanten suspenderes fra kontoen med det samme skriv en mail til: co2register@erst.dk

  • Privat NemID
  • Kopi af prokura, hvis der er udstedt en, samt mailadresser og cpr-numre på de personer, der skal underskrive ifølge prokuraen.
  • Dokument med tegningsregel, hvis din virksomheds tegningsregel ikke står i CVR. I dette tilfælde skal du have en liste over bestyrelse, samt e-mailadresser og cpr-numre på de personer, der skal underskrive ifølge tegningsreglen.

Mere information

Der udfyldes én blanket for hver kontorepræsentant som skal slettes.

Så snart vi har modtaget din anmodning om sletning af en kontorepræsentant, vil vi suspendere kontorepræsentantens adgang til kontoen, indtil vi har godkendt jeres dokumentation og kan slette kontorepræsentanten.

Bemærk at en konto altid skal have tilknyttet mindst to bemyndigede repræsentanter (bortset fra hvis der er tale om en verifikatorkonti, hvor der kun kræves en kontorepræsentant tilknyttet). Du kan derfor ikke slette en kontorepræsentant, hvis det betyder, at der er færre end to bemyndigede repræsentanter på kontoen.

I akutte tilfælde skal du kontakte kvoteregisteret enten pr. telefon eller på mail og bede om at få en kontorepræsentant suspenderet omgående. Herefter skal du udfylde blanketten.

Trin for trin

  1. Klik [Start]
  2. Udfyld blanketten
  3. Underskriv blanketten med privat NemID

Vi modtager din anmeldelse efter at de tegningsberettigede har signeret.

Når vi har godkendt dokumentationen, og kontorepræsentanten er slettet fra kontoen, sender vi en mail til dig, de andre kontorepræsentanter, samt til virksomheds digitale postkasse om, at sletningen af kontorepræsentanten er gennemført.

Relaterede indberetninger

Tilføj ny kontorepræsentant

CO2-kvoteregisteret

Telefon: 72 20 00 38

I normal arbejdstid:
Mandag - torsdag kl. 8.30-16.0
Fredag kl. 9.00-15.00

E-mail: co2register@erst.dk

Læs om Nødtelefon - må kun benyttes i yderst kritiske tilfælde.