Gå til hovedindhold

Indberetning af kød for opskæringsvirksomhed

Hvor meget kød har din virksomhed tilført til opskæring i indberetningsperioden (i tons).

Hav følgende parat

CVR-nummer og P-nummer.

Mere information

Det skal indberettes, hvor meget kød, der er opskåret i indberetningsperioden.

Det opskårne kød beregnes som den tilførte mængde i tons.

Der skal indberettes en gang for hvert kvartal pr. P-nummer.

Link til minimumstakster

https://www.foedevarestyrelsen.dk/SiteCollectionDocuments/Vejledninger/Fodervejledningen/Lovgivning/Kontrolforordningen_882_2004.pdf

Trin for trin

  • Indtast virksomhedsoplysninger.
  • Indtast p-nummer og bekræft virksomhedstype.
  • Her vælges kvartal og år for indberetningen. 
  • Bekræft tro og love erklæring.
  • Indsend blanketten. Efter indsendelse af blanketten er det muligt at downloade eller få tilsendt en kvittering og udfyldt blanket.

Link til opskåret kød - bilag III, afsnit I, kapitel V, og bilag III, afsnit II, kapitel III, i forordning 853/2004:

Link til lovstof:  Vedrører §28 og §29 

Fødevarestyrelsen

Telefon: 72 27 69 00