Gå til hovedindhold

Registreringsanmeldelse EU/EØS-partrederi (R12)

Formularen bruges, når et EU/EØS partrederi skal registreres. Denne bruges også når et partrederi vælger ny bestyrende reder eller ny repræsentant.

Sammen med formularen sendes kopi af nationalt identitetskort eller pas.

Er skibet registreret i Skibsregistret, Dansk Internationalt skibsregister, Skibsbygningsregistret eller Fartøjsfortegnelsen, indsendes bevis for, at man er ejer af skibet eller skibsparten. Som bevis indsendes normalt et originalt skøde.

Hvis skibet ikke er registreret i Skibsregistret, Dansk Internationalt Skibsregister, Skibsbygningsregistret eller Fartøjsfortegnelsen, sendes også registreringsanmeldelse for skibet.

Er en partreder et selskab, der ikke er registreret i Skibsregistret, skal selskabet samtidig registreres, og dets nationalitet dokumenteres ved udskrift af nationalt selskabsregister.

For vitterlighedsvidner som ikke er danske statsborgere, men statsborgere i et EU/EØS-land, vedhæftes kopi af nationalt ID-kort eller pas.

Hvis Skibsregistret ikke inden 14 dage har modtaget original dokumentation (med post) for ejerskab af skibet, vil anmeldelsen blive afvist.