Gå til hovedindhold

Tilbagebetaling af gebyr for vragcertifikat

Formularen bruges, når du vil søge om delvis tilbagebetaling af gebyr for vragfjernelsescertifikat i årene 2015-2018.

Start

Hav følgende parat

  • Du får brug for at dokumentere, at du har betalt for et eller flere vragfjernelsescertifikater i perioden 2015-2018. Begynd med at finde en kvittering i din netbank, og gem den som pdf- eller billedfil. Kvitteringen skal bruges som bevis for, at du har indbetalt et beløb til Søfartsstyrelsen.
  • Hvis du har modtaget en faktura, er det også en stor hjælp, hvis du finder fakturanummeret frem. Fakturanummeret gør, at vi hurtigt kan finde din sag i vores system.
  • Når du har fundet kvitteringer og fakturanumre frem, trykker du på knappen [START] og går i gang med at udfylde blanketten. Det er vigtigt, at vi får samtlige oplysninger fra dig, så vi kan give dig penge tilbage så hurtigt som muligt.

Du modtager en kvittering, når du har indsendt blanketten. Vi sender en afgørelse til dig, når vi har behandlet din anmodning om tilbagebetaling. Vi benytter den e-mailadresse du har skrevet i blanketten Et par dage senere går pengene ind på den konto, du har oplyst os.

Mere information

Hvis du har betalt for flere vragfjernelsescertifikater i perioden 2015-2018, er du velkommen til at samle kvitteringerne i én fil. Vi vil dog bede dig om at oplyse samtlige fakturanumre, hvis du har betalt ad flere omgange.

Du har ret til at få tilbagebetalt følgende beløb:

  • Vragfjernelsescertifikater, der er betalt i 2015: 438 kr.
  • Vragfjernelsescertifikater, der er betalt i 2016: 761 kr.
  • Vragfjernelsescertifikater, der er betalt i 2017: 823 kr.
  • Vragfjernelsescertifikater, der er betalt i 2018: 815 kr.

Bemærk, at vores sagsbehandlingstid kan være op til 90 dage. Behandlingstiden kan blive yderligere forlænget, hvis blanketten ikke er udfyldt med de oplysninger, vi har brug for.

Vi skal have modtaget din anmodning senest den 1. december 2029. På denne dato forældes alle krav om tilbagebetaling efter reglen i forældelseslovens § 3, stk. 3, nr. 4.