Gå til hovedindhold

Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen arbejder for at gøre sikkerhed så ukompliceret som muligt og for, at Danmark skal være et attraktivt land at drive virksomhed i og et trygt land at være forbruger i.

Vi har ansvar for teknisk sikkerhed inden for bl.a. el, gas, forbrugerprodukter og fyrværkeri.

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.

Du kan finde flere oplysninger på www.sik.dk

Se myndighedens indberetninger

Sikkerhedsstyrelsen

Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg

Telefon: 33 73 20 00

Mandag-torsdag 8:00-15:00
Fredag 8:00-14:00

Mest anvendte indberetninger

 • Autorisation, virksomheds ansøgning om autorisation eller godkendelse
  Du skal bruge denne blanket til at søge om autorisation til din el-, vvs- eller kloakvirksomhed, eller om godkendelse inden for gasområdet. For autorisation eller godkendelse på flere fagområder, skal du udfylde en blanket for hver fagområde.
 • Ansøgning om beskikkelse som bygningssagkyndig
  Her kan du søge om at blive beskikket som bygningssagkyndig. For at blive beskikket skal du have en byggeteknisk grunduddannelse og mindst 5 års relevant erhvervserfaring. Bemærk at du skal bestå kursus for at blive endelig beskikket.
 • Ansøgning om genbeskikkelse som bygningssagkyndig
  Her søger du om at blive genbeskikket som bygningssagkyndig, når din beskikkelsesperiode er tæt på udløb. Hvis du har udarbejdet under 60 tilstandsrapporter inden for de seneste 3 år, skal du opfylde kravene til relevant erhvervserfaring.
 • Ændringsblanket - beskikket bygningssagkyndig
  Hvis dit ansættelsesforhold eller forsikringsforhold ændrer sig, eller du ikke ønsker at være beskikket bygningssagkyndig, skal du bruge denne blanket. Du skal også bruge denne blanket, hvis du vil søge om endelig beskikkelse som bygningssagkyndig.
 • Fyrværkeri, opbevaring/salg
  Denne blanket bruges til at anmelde eller ansøge om opbevaring og evt. fremstilling eller salg af fyrværkeri. Der er tale om én fælles blanket for kommuner/beredskaber og Sikkerhedsstyrelsen, som fremsendes elektronisk til den relevante myndighed.

Alle indberetninger