Gå til hovedindhold

Kontrollerede transaktioner - bilag til selvangivelsen - 05.021

Blanket 05.021: Kontrollerede transaktioner er bilag til selvangivelsen og vedrører skattepligtige (såvel fysiske, som juridiske personer), som er omfattet af oplysningspligten om kontrollerede tra...

Start

Mere information

Blanket 05.021: Kontrollerede transaktioner er bilag til selvangivelsen og vedrører skattepligtige (såvel fysiske, som juridiske personer), som er omfattet af oplysningspligten om kontrollerede transaktioner i Skattekontrollovens § 3 B.

Skattepligtige, som har haft kontrollerede transaktioner for mere end 5 mio. kr. med en eller flere udenlandske og/eller danske interesseforbundne parter i indkomståret, skal udfylde og indsende blanket 05.021 til SKAT sammen med selvangivelsen.

Blanketten er en del af TastSelv Erhverv-løsningen, men det er også muligt at indsende data i den udfyldte blanket 05.021 pr. e-mail til SKAT eller ved almindelig postforsendelse.

Hvis den skattepligtige vælger at indsende blankettens data pr. e-mail, sker det på eget ansvar, da blanketten ikke indeholder nogen form for datasikring. Man kan dog altid selv sikre sine e-mails inden afsendelsen via sit eget postsystems sikkerhedsindstillinger, ved enten at kryptere hele meddelelsen inklusiv den vedhæftede datafil eller ved at sende meddelelsen med digital signatur. For en sikkerheds skyld anbefales det også at udskrive og gemme den udfyldte blanket.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til Store Selskaber - Kompetent Myndighed.

Skattestyrelsen

Telefon: 72 22 18 18