Gå til hovedindhold

Refusionsudvalget - Refusionsgodkendelse af forestillinger: Børne- og voksen opsøgende teater

Producenter af professionel scenekunst kan ansøge Refusionsudvalget om at få en børne- eller voksenopsøgende forestilling godkendt til refusion. Ved køb af godkendte forestillinger/billetter kan kommuner få 50% af prisen refunderet.

Ansøg

Mere information

 Denne ansøgningsrunde gælder for sæson 2017.

 

Hvem kan søge?

Producenter af professionel scenekunst kan søge med forestillinger rettet mod børn og unge (dvs. til og med 15 år), eller med produktioner, som skal spilles som voksenopsøgende teater.

Voksenopsøgende teater er forestillinger, der spilles på steder, hvor der normalt ikke spilles teater, fx et bibliotek, et torv eller en institution.

Forestillinger, der er produceret med støtte i henhold til Lov om scenekunst er automatisk refusionsgodkendte. Det gælder fx forestillinger, der er produceret med tilskud fra Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, og forestillinger, der er produceret af teatre, som får driftstilskud under Lov om scenekunst.

Der kan også ansøges om refusionsgodkendelse af udenlandske professionelle teaterforestillinger i forbindelse med festivaler eller andre former for gæstespil i Danmark. 

Fra 2017 registreres refusionsgodkendte forestillinger på scenekunstportalen www.scenen.dk.

Ordningens side