Gå til hovedindhold

Rapport om indtægtsbegrænset og omsætningsbegrænset tilladelse (1-03)

Indehavere af indtægtsbegrænset og/eller omsætningsbegrænset tilladelse til at udbyde spil i Danmark skal udarbejde en rapport ved at udfylde denne blanket.

Start rapport

Hav følgende parat

Se Vejledningsfanen, hvor der er referencer til vejledninger og lovgrundlag.

Mere information

Rapporten skal redegøre for, om I som tilladelsesindehaver har udbudt spil i overensstemmelse med betingelserne for tilladelse herunder spilleloven og vilkår for tilladelsen.

Rapporten skal udfyldes og indsendes senest 14 måneder efter, at tilladelsen er taget i brug. Dvs. hvis tilladelsen er taget i brug den 1. januar 2015, så skal rapporten være Spillemyndigheden i hænde senest den 1. marts 2016.

I skal udarbejde en rapport for hver enkelt indtægts- og/eller omsætningsbegrænset tilladelse. Det betyder, at hvis I har en indtægtsbegrænset tilladelse til onlinekasino og en indtægtsbegrænset tilladelse til væddemål, så skal I udarbejde to selvstændige rapporter.

Rapporten om udbud af spil under den indtægts- og/eller omsætningsbegrænsede tilladelse kan udarbejdes af tilladelsesindehaver selv.

Rapporten skal kun handle om spil udbudt på det danske marked under den indtægts- og/eller omsætningsbegrænsede tilladelse og spilkonti tilhørende danske kunder.

Trin for trin

  1. Læs vejledningen, og find alle oplysninger frem
  2. Klik [Start] og følg instruktionerne
  3. Klik [Næste] i bunden af hvert skærmbillede, når du har udfyldt felterne
  4. Gennemse den samlede udfyldte blanket, inden du indsender den.

Krav til rapporten

I rapporten skal I blandt andet oplyse om:

  • Bruttospilleindtægten, gevinsterne og betalingerne
  • Bonus og markedsføring af spil 
  • Oplysninger om udbud af spil, herunder generelle og tekniske oplysninger, indretning af hjemmesiden og oplysninger om spil, beskyttelse af børn og unge under 18 år.