Gå til hovedindhold

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering skal være med til at øge arbejdsudbuddet. Det skal dels ske ved at fastholde borgere med risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet, dels gennem international rekruttering.

Styrelsens ene hovedopgave er således at udvikle og styrke beskæftigelsesindsatsen for mennesker, som har behov for en helhedsorienteret indsats for at kunne blive på arbejdsmarkedet.

Den anden hovedopgave er at understøtte arbejdet med at rekruttere arbejdskraft fra udlandet og integrere udenlandsk arbejdskraft på det danske arbejdsmarked. Styrelsen får derfor ansvaret for de regionale enheder Work in Denmark og International Citizen Service.

Se myndighedens indberetninger

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Njalsgade 72A
2300 København S

Telefon: 72 21 74 00

mandag til fredag kl. 9-15

Alle indberetninger

 • Den digitale EØS arbejdsgiver indberetning
  Her kan du indberette oplysninger om dine tidligere ansatte, hvis du har en digital signatur. Vær opmærksom på, at du tidligst kan indberette 10 dage før ansættelsens ophør.
 • Integrationsgrunduddannelse (IGU)
  I VITAS skal du registrere aftale om integrationsgrunduddannelse, såfremt din virksomhed ønsker at indgå en aftale med en borger.
 • Løntilskud
  Anvend VITAS, hvis din virksomhed ønsker at tilbyde en ansættelse med løntilskud.
 • Virksomhedspraktik
  Anvend VITAS, hvis din virksomhed ønsker at oprette en virksomhedspraktik. VITAS samler alle administrative dokumenter til oprettelse, bevilling, forlængelse og ophør af virksomhedspraktik et sted.
 • Voksenlærling
  Anvend VITAS, hvis din virksomhed ønsker at ansøge om at blive godkendt til voksenlærlingetilskud.