Gå til hovedindhold

Udenrigsministeriet - Eksportrådet

Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som løser opgaver for private virksomheder inden for eksport, internationalisering og investeringsfremme. Eksportrådet hjælper små og store virksomheder med at igangsætte eksport og med at udvide aktiviteterne til nye markeder, samt bidrage til at udenlandske virksomheder vælger at etablere sig i Danmark.

 

 

Se myndighedens indberetninger

Udenrigsministeriet - Eksportrådet

Asiatisk Plads 2
1448 København K

Telefon: 33 92 13 70

ma-fr 9-16

Alle indberetninger

 • Eksportsparring
  Markedsinformationspakken henvender sig til små og mellemstore virksomheder, som er i gang med et Eksportsparringsforløb hos et af Væksthusene.
 • Fælles erhvervsfremstød i udlandet og delegationsbesøg til Danmark
  Eksportrådets program for fælles erhvervsfremstød giver mulighed for, at der ifm. et erhvervsfremstød i udlandet eller et delegationsbesøg i Danmark kan ydes et tilskud på op til 50 % af de godkendte tilskudsberettigede fælles projektomkostninger.
 • Grow
  Skal du i gang med internationalisering, herunder eksport og sourcing? Eller vil du udvide din eksport? Så kan Eksportrådet tilbyde dig hjælp via Eksportstart. Programmet skræddersys efter din virksomheds behov.
 • Innovation Camp
  Innovationspakke er et tilbud til små og mellemstore danske virksomheder, der ønsker at søge ny viden, teknologi eller samarbejdspartnere i førende udenlandske innovationsmiljøer
 • Strategiske Virksomhedsalliancer
  Programmet hjælper grupper af virksomheder på eksportmarkederne. Små og mellemstore virksomheder kan styrke store virksomheders bredde og kompetencer – og blive løftet med ud på eksportmarkederne.