Gå til hovedindhold

Se ansøgninger om udbetaling af feriepenge i Feriepengeinfo

Til jer, der skal udbetale feriepenge. Her kan I se lønmodtageres ansøgninger om feriepenge, som I skal udbetale.

Læs mere om Feriepengeinfo
Start

Mere information

Feriepengeinfo udstiller blot data om lønmodtagerens ansøgning. Selve udbetalingen foretages ikke via Feriepengeinfo. I skal derfor enten downloade data om ansøgningerne til jeres eget system, eller indtaste dem manuelt, for at håndtere udbetalingerne i egne systemer.

Bemærk

Feriepengeinfo sender automatisk en ansøgning for alle de ansættelsesforhold, hvor der er optjent mindre end 1.500 kr., hvis ikke lønmodtageren allerede selv har ansøgt. Den automatiske ansøgning sendes, hvis det optjente beløb er mindre end 1.500 uanset, hvor mange dage der er (også hvis der er 0 dage).

Udbetal nøjagtigt, hvad der er søgt om

  • Udbetal nøjagtigt de dage og det beløb, der står på feriepengeansøgningen. Dette er vigtigt for at sikre, at der står de samme feriepenge og -dage hos Feriepengeinfo og dig som udbetaler.
  • Feriepengeinfo sender beløb og dage med 2 decimaler.
  • Lønmodtageren har fået en bekræftelse på det beløb, som han/hun har søgt om hos Feriepengeinfo.

Hvis I er uenige i beløbet, antallet af dage eller lønmodtagerens ansøgningsårsag, skal I afvise ansøgningen på selvbetjeningen.

Trin for trin

  1. Klik på Start
  2. Log ind med NemID medarbejdersignatur

I kan også læse vejledning til løsningen:

Vejledning

Erhvervsfuldmagt (3. partsadgang)

Hvis du er lønservicebureau, og har behov for at se data for dine kunder, der er arbejdsgivere eller udbetaler feriepenge, er der mulighed for at få en 3. parts adgang til Feriepengeinfos selvbetjeningsløsninger. Det kræver, at dine kunder tildeler dig rettigheder til deres data. Læs mere på Virk.dk Hjælp

Ring til Feriepengeinfo på tlf. 70 10 20 55

Åbningstider:

  • Mandag - torsdag kl. 08.00 - 16.00
  • Fredag kl. 08.00 - 15.30

Skriv til Feriepengeinfo