Gå til hovedindhold

Mit virk >

Sådan indberetter I til Lønmodtagernes Feriemidler

I skal indberette feriepenge for alle medarbejdere i overgangsåret fra 1. september 2019-31. august 2020.

Ferie, der optjenes i overgangsåret, skal indberettes til Lønmodtagernes Feriemidler. I skal dog indberette ferie til FerieKonto og Feriepengeinfo, som I plejer. Så sender FerieKonto eller Feriepengeinfo indberetningerne for perioden videre til Lønmodtagernes Feriemidler. Det særlige i overgangsåret er, at I her også skal indberette for medarbejdere med løn under ferie.

Se jeres indberetninger til Lønmodtagernes Feriemidler

I selvbetjeningsløsningen på virk.dk kan I se de feriepenge, I har indberettet til Lønmodtagernes Feriemidler for overgangsåret. Der kan I også rette jeres indberetninger til fonden.


Læs mere om indberetninger i overgangsåret:

Medarbejderne får brev om indberetningen

I starten af 2021 får jeres medarbejdere brev om, hvor meget ferie I har indberettet, at de har optjent i overgangsåret. De skal kontrollere, at indberetningerne er korrekte. Hvis jeres medarbejdere ikke mener, at indberetningerne er korrekte, skal de bede jer rette dem i eIndkomst.

 

 

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.