Gå til hovedindhold

Mit virk >

Nyt om indberetninger

I overgangsåret skal I indberette ferie for alle medarbejdere. Når den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, kommer der nye frister for indberetning og indbetaling til Feriepengeinfo og FerieKonto.

Allerede i overgangsåret fra den 1. september 2019 til den 31. august 2020 er der ændringer til, hvordan I skal indberette ferie. I den periode skal I nemlig indberette ferie for alle jeres medarbejdere – også for dem med løn under ferie. Samtidig er der nye regler for, om I skal indberette feriepenge før eller efter skat.

Når den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, skal jeres medarbejdere have hurtigere adgang til deres feriepenge. Det skal de, fordi de fremover kan holde ferie i takt med, at de optjener den. Det betyder, at I skal tilpasse jeres systemer og arbejdsprocesser, så I kan håndtere de nye frister for indberetning.

Få overblik over indberetninger, medarbejdertyper og nye regler for skat.

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.